Activitats culturals 

L’acció cultural del CAATEEB se centra en la promoció de la cultura en les seves diverses manifestacions (pintura, escultura, fotografia, arquitectura...) amb la col·laboració institucional d’entitats públiques i privades.
 

El CAATEEB porta a terme un ampli programa d'activitats culturals per tal d'apropar l'art i la cultura a tots el seus membres

Les accions culturals es centren en un programa d'exposicions tant a la seu de Barcelona com a Delegacions i diverses visites culturals per conèixer diferents aspectes de l'art en el nostre país.


Aquí trobareu un llistat de les properes activitats que s'organitzen

Exposicions Delegacions

05/06/19
La Delegació del Vallès Occidental organitza el 8è Concurs Biennal de Fotografia 2019 sota el títol: Moviments de terres i fonamentacions.
14/06/19
La Delegació del Maresme junt amb l'Associació Sant Lluc per l'Art acull, del 14 de juny al 7 de juliol de 2019 , l'exposició "Aquarel·les" de l'artista Oscar Sanchis.
15/06/19
La sala d'exposicions de la delegació d'Osona i el Moianès acull, del 15 de juny al 6 de juliol, una exposició de David Serra titulada "Paisatges complexos".