13/03/2019 

Junta de Govern 

Coneixeu la Junta de Govern i l'equip directiu que conforma el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
 


Jordi Gosalves

Jordi Gosalves i
López

President

Col·legiat 5.035. Nascut el 1954 a Barcelona i resident a Rubí. Arquitecte tècnic, màster en economia de la construcció i diplomat en Direcció d’empreses constructores i immobiliàries. En l’actualitat gestiona la seva pròpia empresa, de consultoria en construcció, edificació i immobiliària.

Maria Àngels Sànchez

Maria Àngels Sánchez  i Pi

Vicepresidenta i Comptadora

Col·legiada 7.116 Arquitecta tècnica nascuda l'any 1964, viu a Barcelona. Sòcia fundadora d’un despatx professional a Barcelona amb més de 25 anys d’experiència on exerceix la seva especialitat en seguretat i salut.

Josep Maria Forteza

Josep Maria Forteza i Clavé

Vicepresident segon

Col·legiat 5.196. Arquitecte tècnic nascut l'any 1955 a Barcelona on encara hi resideix. Soci fundador de Tècnics G3, SLP, Societat de Serveis Professionals dedicada a la realització de Direcció Integrada de Projectes (Project Management), així com a la Direcció i Assistència Tècnica de Projectes i Obres.

Jaume Casas

Jaume Casas i Santa-Olalla

Secretari

Col·legiat 4.206. Nascut a Barcelona l'any 1953 i resident a Matadepera. És arquitecte tècnic i treballa com a tècnic lliberal en un estudi propi d’arquitectura de Terrassa, desenvolupant les activitats competencials de la seva professió.

Carolina Cuevas

Carolina Cuevas Martín

Tresorera

Col·legiada 9.276. Nascuda el 1973. Viu a Sant Cugat del Vallès. Arquitecta tècnica i enginyera d’edificació. Treballa a Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU com a tècnica de la Gerència d’Obres d’Edificació

Sebastià Pujol

Sebastià Jané i Arrufat

Vocal i delegat Alt Penedès-Garraf

Col·legiat 5.335. Nascut l'any 1954 i resideix a Vilafranca del Penedès Arquitecte tècnic i enginyer d’edificació. Exerceix com a professional liberal amb despatx propi. Auditor en cap d’una empresa d’auditoria de sistemes de gestió.

Cristian Marc cristian Marc Huerta

Cristian Marc Huerta i Vergés

Vocal i delegat Bages-Berguedà-Anoia

Col·legiat 9.932. Nascut l'any 1976, viu a Sant Fruitós de Bages. És arquitecte tècnic, màster project manager en edificació i urbanisme i postgrau en construction management. Tècnic municipal i tècnic liberal.

Joan-Félix Martínez

Joan-Félix Martínez i Torrentó

Vocal i delegat Maresme

Col·legiat 5.233. Nascut l'any 1956 a Mataró on encara hi viu. Arquitecte tècnic i enginyer d’edificació. Disposa de despatx professional en el que desenvolupa la professió com a lliberal especialitzat en projecte i direcció de rehabilitacions, obra nova i perícia.

Maria Molins

Maria Molins Sala

Vocal i delegada Osona - Moianès

Col·legiada 10.566. Nascuda l'any 1980, viu a Seva. Arquitecta tècnica i enginyera d’edificació. Professional liberal amb tasques de direcció d’execució d’obres i redacció de projectes, topo- grafia i treballs d’urbanització. Col·labora amb constructors i ajuntaments de la comarca.

Bernat Navarro

Bernat Navarro i Gibert

Vocal i delegat Vallès Occidental

Col·legiat 12.613. Nascut el 1984. Viu a Terrassa. Arquitecte tècnic i enginyer d’edificació. Professional liberal d’edificació, gestió de projectes i project management, direcció d’execució d’obres. Coordinació de seguretat i control de qualitat d’execució i acabats.

Josep Linares

Josep Linares Salido

Vocal

Col·legiat 6.957. Nascut l'any 1964. Viu a Barcelona. Arquitecte Tècnic i Enginyer d’Edificació. Treballa a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya com a Director Operatiu de Rehabilitació i Millora de l’Habitatge. Co-director del màster de Rehabilitació del CAATEEB

Natàlia Crespo

Natàlia Crespo Belmonte

Vocal

Col·legiada 9.365. Viu a Barcelona. Arquitecta tècnica i enginyera d’edificació. Treballa com a coordinadora de seguretat i salut a una enginyeria a BarcelonaEquip Directiu

Directora Àrea Serveis al Col·legiat: Sensi Gálvez i Paradas
Director Àrea Tecnica:Jonathan García
Directora Àrea Assessoria Jurídica i Corporativa:Marisa Mas Miralles
Directora Àrea de Col·legiació - Formació -  Activitats: Teresa Pallàs i Torres
 Director Àrea de Comunicació:Carles Cartañá i Mantilla
 Directora de Àrea de Serveis Interns:Marta Esther Mulero i Garrido