Actualitat 

La Corredoria s'apropa a les Delegacions

A partir d’ara, amb la voluntat de donar un millor servei i assessorament personalitzat als col·legiats de les comarques, la Corredoria d’assegurances ”Aparelladors Serveis Professionals” desplaçarà periòdicament els seus assessors comercials a cadascuna de les Delegacions col·legials, a fi d’evitar-vos desplaçaments a Barcelona i realitzar les vostres consultes, tràmits i gestions d’una forma més pròxima.

Us informarem puntualment de les dates en què podeu ser atesos a la vostra Delegació per tal que pugueu demanar cita prèvia.

Delegació del Vallès Oriental - 12 de novembre de 2018, inscripcions: caateeb.vor@apabcn.cat L’horari d’atenció serà de 10:00h a 13:30h

La Corredoria a banda de les assegurances de Responsabilitat Civil, on us poden presentar les millors pòlisses del mercat de forma personalitzada i adaptada a cada perfil professional, i de la Previsió Mútua (PREMAAT), també us ofereix un ventall d’assegurances molt ampli: de vida, d’accident, de malaltia, de la llar, de salut o de vehicles, entre d’altres, sempre a uns preus molt competitius i avantatjosos per als col·legiats i familiars.

Demana cita prèvia a la teva Delegació!

El Servei Ocupació s’acosta a les delegacions del CAATEEB

Des del Servei d'Ocupació, durant el transcurs del 2017, ha publicat un total de 705 ofertes laborals, que representa un increment del 65% respecte l’any anterior, entre elles ofertes d’empreses de comarques.

La tendencia continua des de fa més d’un any i està facilitant l’accés al mercat de treball de col·legiats que, per motius de la crisis estaven en atur o amb un baix nivell d’activitat, i incentiva la mobilitat professional d’altres que, tenien feina i es plantegen la millora professional.

El servei d’ocupació del CAATEEB vindrà a la delegació a fer entrevistes concertades d’orientació professional als col·legiats i precol·legiats que vulguin assessorament sobre com trobar una millor feina i quines oportunitats de treball hi ha en funció del perfil professional. En aquesta entrevista un consultor del CAATEEB revisarà el teu Currículum i t’ajudarà a donar resposta a preguntes com aquestes:

  • T'ha passat mai que no sabies per on començar a buscar feina?
  • Has tingut etapes en les que no sabies de què volies treballar?
  • Envies molts currículums però no obtens resposta de les empreses?
  • Saps què et distingeix de la resta de professionals?

El consultor estableix una relació de confidencialitat i col·laboració mútua que possibilita que puguis valorar la teva situació laboral i les oportunitats que et pot oferir el mercat de treball actual per assolir els teus objectius de desenvolupament professional. I t’ajudarà a:

  • Definir els vostres objectius professionals
  • Conèixer els vostres principals interessos i motivacions
  • Prendre consciència d'allò que les empreses i els professionals requereixen i ofereixen
  • Identificar les vostres capacitats i limitacions a nivell laboral
  • Realitzar un pla d'acció per millorar i aconseguir els vostres objectius
  • Estar ben enfocat/da en una recerca eficient de la vostra feina

Delgació del Vallès Oriental - 19 d'octubre de 2018, inscripcions: caateeb.vor@apabcn.cat

Demana cita prèvia a la teva Delegació al correu electrònic caateeb.voc@apabcn.cat. L’horari d’atenció serà de 10 a 13 h