Actualitat 

Aquí trobareu temes d'actualitat de la Delegació d'Osona-Moianès.
 

Conveni amb Caritas Diocesana de Vic

La Delegació d'Osona i el Moianès del CAATEEB ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Vic (comarques d'Osona, Moianès, Bages i Anoia).

El Col·legi vol promoure la sensibilització del col·lectiu de professionals de l'arquitectura tècnica i la seva participació com a aparelladors solidaris per realitzar treballs professionals relatius a la conservació, el manteniment i la rehabilitació d'immobles destinats a funcions socials.

Vols ser aparellador solidari?

Per poder dur a terme aquesta tasca estem creant una Borsa d'Aparelladors Solidaris que prestin els seus serveis de forma altruista. El Col·legi es farà càrrec de les despeses derivades de realitzar el treball (desplaçaments, despeses de visat, RC del treball, fotocòpies, ..... que seran subvencionades pel CAATEEB a Caritas Diocesana a través de la partida pressupostaria que el Col·legi destina a projectes de Cooperació.

Anima't i fes-te Aparellador Solidari! Consulta el funcionament i inscriu-te aquí

El Servei d'Ocupació s'acosta a les Delegacions

La tendència continua d'ofertes de treball des de fa més de dos anys està facilitant l’accés al mercat de treball de col·legiats que, per motius de la crisi estaven en atur o amb un baix nivell d’activitat, tanmateix s'està incentivant la mobilitat professional d’altres que tenien feina i es plantegen una millora professional.

El servei d’ocupació del CAATEEB vindrà a la delegació a fer entrevistes concertades d’orientació professional als col·legiats i precol·legiats que vulguin assessorament sobre com trobar una millor feina i quines oportunitats de treball hi ha en funció del perfil professional. En aquesta entrevista un consultor del CAATEEB revisarà el teu currículum i t’ajudarà a donar resposta a preguntes com aquestes:

  • T'ha passat mai que no sabies per on començar a buscar feina?
  • Has tingut etapes en les que no sabies de què volies treballar?
  • Envies molts currículums però no obtens resposta de les empreses?
  • Saps què et distingeix de la resta de professionals?

El consultor estableix una relació de confidencialitat i col·laboració mútua que possibilita que puguis valorar la teva situació laboral i les oportunitats que et pot oferir el mercat de treball actual per assolir els teus objectius de desenvolupament professional, i t' ajudarà a:

  • Definir els teus objectius professionals
  • Conèixer els teus interessos principals i motivacions
  • Prendre consciència d'allò que les empreses i els professionals requereixen i ofereixen
  • Identificar les teves capacitats i limitacions a nivell laboral
  • Realitzar un pla d'acció per millorar i aconseguir els teus objectius
  • Estar ben enfocat/ada en una recerca eficient de la teva feina

Delegació d'Osona i el Moianès - 6 de novembre de 2018

Demana cita prèvia a la teva Delegació al correu electrònic caateeb.osona@apabcn.cat o trucant al 93 885 2611. L’horari d’atenció serà de 10h a 13 h

La Corredoria a les Delegacions - Propera visita a Vic

El proper 30 d'octubre, un assessor comercial de la Corredoria d'assegurances "Aparelladors Serveis Professionals" us atendrà de forma personalitzada a la Delegació de Vic.

Només cal sol·licitar cita prèvia a la Delegació:

Delegació d'Osona-Moianès - 30 d'octubre - caateeb.osona@apabcn.cat - Tel. 93 885 26 11. L’horari d’atenció serà de 10:00h a 13:30h

La Corredoria a banda de les assegurances de Responsabilitat Civil, on us poden presentar les millors pòlisses del mercat de forma personalitzada i adaptada a cada perfil professional, i de la Previsió Mútua (PREMAAT), també us ofereix un ventall d’assegurances molt ampli: de vida, d’accident, de malaltia, de la llar, de salut o de vehicles, entre d’altres, sempre a uns preus molt competitius i avantatjosos per als col·legiats i familiars.

La Corredoria s'apropa a les Delegacions

A partir d’ara, amb la voluntat de donar un millor servei i assessorament personalitzat als col·legiats de les comarques, la Corredoria d’assegurances ”Aparelladors Serveis Professionals” desplaçarà periòdicament els seus assessors comercials a cadascuna de les Delegacions col·legials, a fi d’evitar-vos desplaçaments a Barcelona i realitzar les vostres consultes, tràmits i gestions d’una forma més pròxima.

Us informarem puntualment de les dates en què podeu ser atesos a la vostra Delegació per tal que pugueu demanar cita prèvia.