04/10/2019
Lúdico-esportives  

 Sopar de la Delegació del Vallès Occidental 

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa 
La Delegació del Vallès Occidental organitza el 28è Sopar de col·legiats el proper 4 d'octubre al Centre Cultural de Terrassa 
 

Un any més, la Delegació del Vallès Occidental organitzem el Sopar de col·legiats, que enguany ja arriba a la seva 28a edició.

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 4 d'octubre al Centre Cultural de Terrassa.

El Centre Cultural

L'edifici del Centre Cultural, promogut per la Caixa d'Estalvis de Terrassa, amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat cultural de la ciutat, va ser erigit en la commemoració del centenari de la fundació d'aquesta entitat, i s'inaugurà el 25 d'octubre del 1980. Els arquitectes que van participar en l'obra van ser Josep Soteras, Francesc Cavaller, Antoni Bergnes, Joan Baca i Reixach i Joan Baca i Pericot (també arquitecte tècnic i company). És precisament a aquest últim a qui s'atribueix la “ànima” d'aquest edifici, que podem considerar l'emblema d'una època pel que va suposar com a element dinamitzador de la cultura en una Terrassa mancada d'amplis espais adequats per a l'escena i les exhibicions d'art.

Transcorregudes gairebé quatre dècades des de la seva inauguració, el Centre Cultural de Terrassa continua cridant l'atenció per les seves rotundes formes de formigó. En l'elecció d'aquest polèmic material va tenir molt que l'experiència personal de Jan Baca i el sentit que se li va voler imprimir a l'obra doncs la inspiració li va venir després de visitar el petri Queen Elizabeth Hall de Londres. La filosofia del projecte, girava entorn de “l’hermetisme”; es pretenia generar un espai aïllat interior en constant ebullició artística.

Programa

20:30h. Recepció i copa de benvinguda
21:00h. Parlaments
Lliurament de premis del 8è Concurs Biennal de Fotografia
Benvinguda als nous col·legiats
Reconeixement als 25 anys de professió
Reconeixement als 50 anys de professió
21:45h. Sopar
23:00h. Sorteig

Targetó del sopar

Patrocinadors:

Col·laboradors

Amb la participació de:

divendres , 04 de octubre de 2019  
  A les 20:30h.
  Rambla d'Ègara, 340 - 08221 Terrassa.
25€ per persona