12/12/2019
Lúdico-esportives  

 Festa de Nadal 

CAATEEB - Barcelona 
Un any més el CAATEEB vol reunir als més petits de la casa per a gaudir d'una tarda en familia amb jocs, tallers relacionats amb la construcció i molta diversió! 
 

El proper dijous 12 de desembre es celebrarà la Festa Infantil de Nadal a la Sala d'exposicions del CAATEEB, on aprendrem, pintarem i gaudirem tots junts.

S'organitzarà un taller anomenat "De Casa en Casa". És un taller senzill i creatiu on, tot jugant, els nens podran construir una caseta de joguina sostenible. Amb materials naturals, sense coles i amb les seves mans, aprendran a donar-li forma i a afegir-hi els elements essencials d’un edifici sostenible: plaques solars, cobertes ventilades... així, jugant i fent volar la seva imaginació aprendran conceptes bàsics sobre construcció sostenible El taller de casa en casa va ser un dels tallers guanyadors del concurs que es va fer el 2018 entre els nostres col·legiats. Roser Vilanova, col. 10876, és la responsable de la seva dinamització i dur-lo a terme.

També hi haurà els animadors que s'encarregaran de dinamitzar la festa tot fent balls divertits amb música actual, jocs, pintacares i globoflexia. Prometen molta alegria i diversió!

A més a més pintarem els dibuixos més nadalencs i gaudirem d'uns bons melindros amb xocolata.

Els més petits rebran com a regal, el “Dòmino solidari en miniatura“. 28 peces de cartró il·lustrades per Miguel Bustos, que representen els àmbits d’atenció de Sant Joan de Déu: infància i joves amb malalties, salut mental i discapacitat, recerca, persones en situació de dependència, cooperació internacional.

T'ho perdràs?

Per inscriure'us és necessari posar a les observacions, quants adults i quants nens vindran a més de posar l'edat que tenen els nens.

dijous , 12 de desembre de 2019  
  A les 18h
  Sala d'exposicions del CAATEEB
Gratuït